Samsung Galaxy Fit 2 poate dura peste două săptămâni cu o singură încărcare!

Samsung Galaxy Fit 2 poate dura peste doua saptamani cu o singura incarcare

Sursă imagine: Samsung Global Newsroom

Tech

Scris de T.F.

Samsung are un nou tracker de fitness numit Galaxy Fit 2. Este o versiune actualizată a brățării originale de fitness Galaxy Fit, care oferă un afișaj mai mare și o durată mai mare de viață a bateriei – de fapt, mult mai multă durată de viață a bateriei. Chiar și pentru un ceas de fitness este un lucru extraordinar.

Samsung promite că noul model poate dura cel puțin 15 zile la o singură încărcare și până la trei săptămâni, în funcție de setări și condițiile de folosire. Aceasta durată de viață este mult mai mare față de modelul original Galaxy Fit, creditat cu o săptămână de funcționare a bateriei, cu o singură încărcare. Conform site-ului The Verge, durata de viață a bateriei este mult mai mare față de toate celelalte trackere de fitness de pe piață.

The Verge dă ca exemplu trackerul de fitness recent lansat Fitbit Inspire 2, care durează până la 10 zile cu o încărcare. Și, Fitbit este recunoscut pentru ceasurile sale de fitness. Majoritatea trackerelor oferă, în general, aproximativ o săptămână de viață a bateriei, ceea ce face ca Samsung să bată tot ce există în acest moment pe piață ca durata de viață a bateriei.

Samsung Galaxy Fit 2 are tot ceea la ce v-ați aștepta de la un dispozitiv portabil în 2020. Vă poate urmări pașii, ritmul cardiac și monitoriza somnul, oferind un scor când vă treziți dimineața. Samsung spune, de asemenea, că Galaxy Fit 2 poate detecta automat până la cinci tipuri diferite de activități de fitness. Ceasul Samsung poate fi personalizat, conform companiei sud-coreene, puteți personaliza ecranul lui Galaxy Fit 2 cu 70 de opțiuni de fețe diferite. Din ce pare acest ceas este peste Samsung Galaxy Fit și Galaxy Fit-e, lansate anul trecut.

Samsung Galaxy Fit 2 are un ecran dreptunghiular de 1,1 inch, o baterie de 159 mAh și cântărește 21 de grame, este extrem de ușor, nici nu știți că îl aveți la mână. Galaxy Fit 2 are un rating IP68, deci îl puteți purta la duș sau chiar și când plouă. Ceasul are compatibilitate cu dispozitivele Android și iOS prin Bluetooth 5.0.

Galaxy Fit 2 are curele din silicon și probabil va veni în negru și portocaliu. Samsung Galaxy Fit 2 nu este cu siguranță un ceas inteligent, este un instrument de urmărire a fitnessului iar prețul va fi pe măsură, va costa undeva între 65 și 85 de euro. Nu se știe disponibilitatea globală dar sigur va ajunge în Europa și în România.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.