Fostul primar al comunei Vladimirescu, Ioan Crișan, a murit

Politic Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Fost primar al comunei Vladimirescu timp de 16 ani, Ioan Crișan a încetat din viață în această dimineață, la vârsta de 78 de ani.

În 2020, Ioan Crișan, după două decenii petrecute în conducerea primăriei comunei, inițial ca viceprimar, apoi ca primar, a decis că își dorește o viață ceva mai liniștită, făcând pasul spre Consiliul Județean Arad, unde a ocupat postul de consilier, de fapt, de lider al consilierilor județeni liberali.

Ioan Crișan a fost unul dintre cei mai apreciați aleși locali din județul Arad, iar pe 4 iunie, în acest an, a primit cu bucurie titlul de „Cetățean de Onoare” al Comunei Vladimirescu.

Transmitem, la rândul nostru, condoleanțe familiei și tuturor celor care s-au simțit apropiați de cel care a fost Ioan Crișan!

Odihnă veșnică!

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.