FC Voluntari – UTA Arad 1 – 1, un punct muncit

Sursă imagine: via uta-arad.ro

Sport

Scris de T.F.

UTA s-a deplasat la Voluntari după două meciuri la rând câștigate fără a primi gol. Cele două echipe au fost despărțite în clasament de doar patru puncte, asta înseamnă că sunt de valori aproximativ egale. Vom vedea pe teren și după meci dacă acest lucru se confirmă.

O mică galerie arădeană și-a făcut simțită prezența încă dinaintea fluierului de început al meciului. Imnul Bătrânei Doamne a dominat fondul sonor al stadionului Anghel Iordănescu.

Pe un teren foarte bun și un stadion dezolant de gol s-au întâlnit formațiile:

FC Voluntari: M. Popa – Ricardinho, Matricardi, Armaș – Cristi Costin, U. Meleke, Sigurjonsson, Aliji – Marcelo Lopes, Nemec, Rață. Rezerve: Fernandez, Helder Tavares, Răduț, Merloi, Andres, K. Meleke, Florea, Dumiter, Paz. Antrenor: Liviu Ciobotariu.

UTA Arad: Kucher – Vukcevic, Benga, Hoxhallari, Roger – Batha, Anton – Postolachi, Ubbink, R. Pop – Milosevic. Rezerve: Iacob – Benzar, Abeid, Cascini, Șteau, Barbosa, Keseru, Stahl, Otele. Antrenor: Laszlo Balint.

Meciul a fost condus de o brigadă de arbitri compusă în totalitate de arbitri și observatori din București, excepție făcând Ferencz Tunyogi. La Arad sau în deplasare, UTA nu a fost arbitrată niciodată de Ovidiu Hațegan, cel mai bun arbitru român și cunoscut pentru imparțialitatea sa! Au arbitrat partida:

Mare ocazie UTA în debutul partidei, în minutul trei Ubbink șutează senzațional la vinclu, dar Popa scoate incredibil. UTA stă sus și face presing și consecința se vede în minutul 9, același Ubbink insistă la o minge și deviază balonul în plasă din degajarea lui Armaș. FC Voluntari – UTA Arad 0 – 1! Mica galerie arădeană exultă.

Nu trec decât 10 minute și echipa gazdă egalează. În minutul 21 arădeanul Cristi Costin centrează foarte bine de pe partea dreaptă a direcției de atac a echipei gazdă și Marcelo Lopez înscrie imparabil cu capul. FC Voluntari – UTA Arad: 1 -1!

Arădeni puteau beneficia de un autogol, portarul Popa calcă pe minge în propriul careu, dar se redresează și degajează de pe linia porții. În minutul 28 gazdele înscriu iarăși, dar după aproape minute de cercetare a echipei VAR, golul este anulat pe motiv de offsaide.

În minutul 37 Kucher ne salvează de la un nou gol, respinge o minge pe care scria gol, după o lovitură de cap a lui Sigurjonsson. În minutul 42 Rareș Pop trage foarte bine la colțul scurt, dar Popa apără. Un meci plăcut până acum cu multe faze de poartă și un joc destul de alert din partea celor două echipe.

Prima repriză se prelungește cu 10 minute, consecința controlului la sânge a camerei VAR la golul anulat. Au mai fost verificate și cele două goluri înscrise de UTA și Voluntari. O primă repriză relativ echilibrată, UTA a dominat sfârșitul reprizei, dar parcă per-total un plus pentru echipa gazdă. La pauză Voluntari – UTA 1 – 1. Galeria arădeană, în jur de 25 de persoane, a cântat pe tot parcursul primei reprize.

La începutul reprizei secunde UTA stă sus și pune presiune pe gazde. Arădenii par mult mai motivați în acest început de repriză. În minutul 48 Rareș Pop pătrunde impetuos în care dar nu obține nimic. În minutul 50 Kucher scoate o nouă minge periculoasă șutată din lovitură liberă de Sigurjonsson.

În minutul 54 Rareș Pop trage din lateral și Popa boxează. UTA este activă și atacă mai mult. Între timp pe contraatac Cristi Costin ne dă emoții, dar trage peste poartă. În minutul 58 lovitură liberă pentru UTA, executată de Roger din poziție centrală, pasă laterală pentru Anton, dar peste poartă.

FC Voluntari pare mai activă, iese mai mult pe contraatac, dar fără a fi periculoasă pentru poarta arădeană. Pe fondul atacurilor arădene în minutul 67 Milosevic ratează lovitura cu capul în urma unei centrări din partea dreaptă. Destul de șters până acum Milosevic.

În minutul 70 ne trece glonțul pe la ureche, dar Kucher intervine miraculos la șutul lui Sigurjonsson. Foarte bun până acum portarul ucrainian, ne-a ținut de câteva ori în meci. Galeria arădeană cântă permanent și încurajează echipa. De nota 10+! Nu se aude altceva pe stadionul din Voluntari.

În minutul 80 o nouă lovitură liberă pentru UTA dintr-o poziție foarte bună. Keseru trage în zid. Apoi meciul pare să lâncezească, se joacă mai multe la mijlocul terenului, echipele părând mulțumite cu acest scor. Totuși UTA nu pare mulțumită cu acest scor și este ceva mai activă.

Se arată de la margine trei minute de prelungire. Nu se mai întâmplă nimic și meciul se termină la egalitate: FC Voluntari – UTA Arad 1 -1. Etapa următoare vine în vizită la Arad în căutare de puncte FC Botoșani.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.