FC Argeș – UTA Arad 2 – 2 | Trei lovituri de la 11 metri pentru argeșeni!!!

Sursă imagine: Facebook UTA Arad

Sport

Scris de T.F.

Vom încerca să ne impunem jocul, așa cum am făcut și la Cluj și cu Hermannstadt. Mergem să câștigăm.” A fost tranșant Mircea Rednic la conferința de presă înaintea meciului cu FC Argeș. „Dacă mergem cu gândul să nu pierdem, pierdem sigur. Cele două meciuri (cu U. Cluj și Hermannstadt) mi-au dat încredere, sper că acum au și jucătorii încredere.

În acest moment suntem pregătiți să câștigăm acest joc. Tot lotul este valid, doar un semn de întrebare în dreptului lui Tofan. Este un joc care trebuie câștigat„, a spun Bogdan Vintilă, antrenorul piteștenilor. „Ne dorim din tot sufletul ca la sfârșitul acestui campionat să rămânem în SuperLigă și vom face tot ce depinde de noi.”

Pe un tren bun, un timp ploios și în prezența a aproximativ 6.000 de spectatori, intrarea a fost liberă, au jucat formațiile:

FC Argeș: Straton – Tofan, Turda, Zebic, Rizzi – Biai, Meza Colli, Șerban – Crețu, Koumemba, Calcan. Rezerve: Micle, Moisie, Dobrosavlevici, Brendon, Pîrvu, Tîrcoveanu, Jobello, Garita, Bassong. Antrenor: Bogdan Argeș Vintilă.

UTA Arad: Iacob – Vukcevic, Benga, Hoxhallari, Abeid – Șteau, Batha, Anton, Roger – Postolachi, Keseru. Rezerve: Kucher – Benzar, Cascini, Isac, Dobrescu, Milosevic, Ubbink, Stahl, Otele. Antrenor: Mircea Rednic.

Meciul a fost condus de o brigadă de arbitri compusă din:

La meci sunt prezenți și aproximativ 25 de fani arădeni. Un debut de meci în care în primele 15 minute nu am văzut nimic deosebit, ambele echipe au fost preocupate mai mult ca să nu greșească. Cu UTA ușor mai activă, prima ocazie vine doar în minutul 12, Postolachi șutează peste poartă.

În același tempo se desfășoară în continuare meciul, plouă și nu consemnăm ocazii de poartă cât de cât importante. Când începeam să ne plictisim, În minutul 27 Keseru îl găsește foarte bine în careu pe Postolachi care șutează fără speranțe pentru Straton. FC Argeș – UTA Arad 0 -1!

După înscrierea golului tot UTA este mai activă, Șteau și Roger au două bune ocazii în minutele 31 și 34. Apoi, pe o contră a argeșenilor Hoxhallari îl faultează în careu pe Șerban și penalty pentru echipa din Pitești. Ca niciodată de când este la UTA, Florin Iacob apără șutul lui Calacan și UTA rămâne în continuare în avantaj.

În minutul 45 UTA majorează scorul. Keseru trage foarte bine, chiar spectaculos, lângă bara din dreapta lui Straton și UTA își mărește avantajul. FC Argeș – UTA Arad 0 – 2! Fără să strălucească, dar gestionând foarte bine situațiile, arădenii conduc la pauză.

Repriza a doua începe cu argeșenii mult mai activi, dar Iacob a fost mereu la post. Mai mulți spectatori argeșeni au părăsit tribunele stadionului Nicolae Dobrin nemulțumiți de prestația jucătorilor argeșeni. Mai mult, în minutul 52 Postolachi ratează majorarea scorului după centrarea lui Vukcevic. Două minute mai târziu o nouă incursiune a arădenilor, Abeid trimite un șut centrare boxat de Straton.

Joc mai mult între cele două careuri, fără multe faze de poartă, cu argeșenii ceva mai combinativi, dar fără ocazii de poartă. Niciuna din cele două echipe nu excelează în această perioadă, UTA gestionează mai bine situația, argeșenii nu s-au apropiat periculos în ultimele minute de poartă lui Iacob.

Monotonia ultimelor minute este spartă de un șut foarte bun trimis de Abeid în plasa laterală în minutul 68. Un minut mai târziu, Dobroslavevici, intrat la pauză, trimite cu capul peste poartă. În minutul 69 Otele are o ocazie foarte bună, dar șutează pe lângă poartă.

În minutul 76 la o fază în careu, Abeid îl faultează pe Turda, centralul nu acordă nimic, dar ca de atâtea ori VAR-ul nu ne iartă. Penalty pentru argeșeni, Garita execută foarte bine și FC Argeș – UTA Arad 1 – 2!

În minutul 82 ex-utistul Jobello ne dă emoții, dar șutează pe lângă poartă. De la șutul lui Abeid, UTA nu a mai contat aproape deloc în atac, argeșenii sunt mult mai activi și pun permanent presiune pe apărarea arădeană. În minutul 87 ne contrazice Milosevic cu un șut pe lângă poartă.

Se simte presiunea enormă a scorului și meciului pe cele două echipe, sunt destule greșeli în această perioadă a meciului. 6 minute de prelungire, minute cât un meci pentru UTA, sunt arătate de la margine.

În minutul 90+4 UTA are o ocazie uriașă de a tranșa meciul, dar șutul lui Otele este respins de Straton. Alte probleme inventate de VAR în minutul 90+9 și al trei-lea penalty pentru argeșeni. Incredibil! Rednic retrage echipa de pe teren! Lovitura de la 11 metri se execută după 14 minute de parlamentări pe teren! Garita îl execută pe Iacob și meciul se termină FC Argeș – UTA Arad 2 – 2!

 

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.