Eveniment caritabil în Parcul „Regina Maria”, pentru micuțul Victor, care suferă de leucemie

Social

Scris de Arad Obiectiv

Mai multe firme din Arad, dar și o mulțime de persoane, pun umărul la un eveniment caritabil prin care se urmărește strângerea de fonduri pentru a ajuta un copil de numai 4 ani, grav bolnav.

Mai exact, evenimentul caritabil va avea loc duminică, 23 ianuarie, între orele 07:00 și 17:00, în Parcul „Regina Maria” (fostul Parc „23 August” / zona Orizontul), din cartierul arădean Micălaca.

Este vorba despre o acțiune organizată de către cei de la „Înghețata Dominic”, în colaborare cu Asociația „Gătim împreună pentru o lume mai bună”, BNB Pizza Caravan, TV Arad, respectiv cu sprijinul brutăriei „Bonca Prod”, carmangeriei „La Marin” și restaurantului „Casa Pitorească” din Vladimurescu.

Printre aceștia, implicați în eveniment mai sunt: Nicoleta Pavel, Bogdan Bucatos, Mircea Popescu, Bogdan Dragan, Ovidiu Bonca, Bogdan Lupsa, Dorin Postelnicu, Ovidiu Fatol, Cosmin și Mariana Tigan, Sebastian și Miruna Boldor, Cosmin Bradean, Dan și Anca Ciulea, Narai Zoli, Onisor Mocodean și Iosif Vida.

Astfel, cei implicați își doresc să strângă cât mai multe fonduri, care ulterior să fie donate familiei micuțului Victor, un copil de numai 4 ani, bolnav de leucemie acută limfoblastică și care are nevoie de tratamente complexe, extrem de costisitoare.

În cadrul evenimentului, organizatorii vor găti două ceaune de fasole cu ciolan, respectiv două ceaune de gulaș. Acestea vor fi servite „la pachet” celor care își doresc să participe la eveniment și să pună umărul la ajutorare lui Victor, iar în schimbul acestor porții de mâncare, fiecare participant va face o mică donație.

Este important de știut că, deși evenimentul se va desfășura încă de la orele dimineții, servirea „la pachet” se va face abia începând cu ora 14:00. Evident, totul va fi organizat cu respectarea normelor în vigoare, având în vedere pandemia de Covid.

Cum spuneam, toți banii strânși în urma acestui eveniment vor fi donați lui Vasile Cristian Mereanu, tatăl micuțului Victor.

Puteți dona și dacă nu ajungeți la eveniment!

Evident, nu toți cei care și-ar dori să dea o mână de ajutor cauzei micuțului Victor vor putea ajunge la acest eveniment. Astfel, dacă vreți să îl ajutați pe Victor, dar nu puteți ajunge duminică în Parcul „Regina Maria”, o puteți face cu o mică donație într-unul din conturile de mai jos, unde titular este Vasile Cristian Mereanu, tatăl micuțului.

Cont LEI/RON: RO44 UGBI 0000 2920 1744 0RON

Cont EURO: RO37 UGBI 0000 2920 1744 1EUR

Cont Dolari/USD: RO34 UGBI 0000 2920 1744 2USD

Cod Swift: UGBIROBUXXX
De asemenea, pot fi făcute donații și prin REVOLUT, către userul @vasileg495, utilizatorul fiind tot tatăl lui Victor.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.