Două zile de acțiuni ale „rutieriștilor”, pe șoselele din județ

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii Serviciului Rutier, împreună cu cei ai orașelor și posturilor de poliție, au desfășurat, la sfârșitul săptămânii trecute, o acțiune de amploare, sub coordonarea Direcției Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, pentru combaterea nefolosirii centurii de siguranță și nerespectării regimului legal de viteză.

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 463 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 157.610 lei, dintre care 180 pentru depășirea regimului legal de viteză și 114 pentru neutilizarea centurii de siguranță. Au fost reținute 13 permise de conducere, dintre care 5 pentru depășirea cu peste 50 km./h. a vitezei legale și retrase 15 certificate de înmatriculare.

Aceste acțiuni se vor desfășura și în peioada următoare, pentru reducerea riscului rutier și a accidentelor rutitere cauzate de nerespectarea legislației în vigoare.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.