Două filme pentru copii și un spectacol de teatru de păpuși, în grădina de vară de la cinematograful din Grădiște

Cultură Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Grădina de vară de la cinematograful din Grădiște va găzdui două proiecții de filme pentru copii și un spectacol de teatru de păpuși.

Astfel, cei mici și cei mari sunt așteptați la proiecțiile filmului „Dumbo“, vineri, 23 iulie 2021, de la ora 21:30 și „Neînfricata“, sâmbătă, 24 iulie 2021, tot de la ora 21:30. Ambele filme sunt dublate în limba română.

Sâmbătă, de la ora 18:00 este programat un spectacol de teatru de păpuși, „Alladin și lampa fermecată“, care va fi precedat de o repriză de jocuri muzicale interactive.

Intrarea la proiecțiile de filme în aer liber și la spectacolul de teatru de păpuși este liberă, însă accesul se face pe bază de rezervare la numărul de telefon/WhatsApp 0740.946.821.

În cazul în care vremea va fi nefavorabilă, evenimentele vor fi reprogramate.

Evenimentele din grădina de vară de la cinematograful din Grădiște sunt organizate de Centrul Municipal de Cultură Arad.

La proiecțiile de filme și la spectacolele de teatru de păpuși pot participa persoanele vaccinate anti-COVID, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau persoanele cu test RT-PCR negativ (valabil max. 72 ore), cu test antigen rapid (valabil max. 24 ore), persoanele care se află între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2.

Participarea la spectacole se va face cu respectarea măsurilor de protecție sanitară (dezinfectare, termometrizare, mască de protecție obligatorie), în limita  locurilor disponibile.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.