Doi tineri din Arad au furat haine dintr-un magazin, dar au dat nas în nas cu jandarmii, în timp ce fugeau cu „prada” | VIDEO

Sursă imagine: IJJ Arad

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Doi tineri cu vârste de 19, respectiv 23 de ani din Arad, au fost prinși de jandarmi imediat după ce au reușit să sustragă dintr-o societate comercială, obiecte de vestimentație în valoare de aproximativ 5000 de lei.

Cei doi au profitat de un moment de neatenție din partea angajaților, au luat hainele expuse de pe un raft întreg și au luat-o la fugă cu un agent de pază în urma lor.

Un echipaj de Jandarmerie se afla în apropierea societății comerciale, iar unul dintre tineri, în fuga lui a dat nas în nas cu jandarmii, fiind imediat imobilizat. Cel de-al doilea a reușit să fugă într-o direcție necunoscută, însă nu pentru mult timp.

În urma verificărilor efectuate cei doi tineri au fost identificați fiind intocmite pe numele lor actele necesare începerii urmăririi penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, conform Codului Penal.

Prejudiciul a fost recuperat și predat părții vătămate, iar actele de sesizare au fost înaintate organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.