Doi tineri au murit și alți trei sunt răniți, după un accident violent, petrecut azi noapte, pe o șosea din județul Timiș

Sursă imagine: ISU Timiș

Național

Scris de Arad Obiectiv

Un accident tragic a avut loc noaptea trecută, pe Drumul Național 59C, drum care leagă localitățile Comloșu Mare și Comloșu Mic, din județul Timiș.

Se pare că un tânăr de numai 19 ani, aflându-se în mașină cu alți patru prieteni, a pierdut controlul volanului într-o curbă, moment în care autoturismul a ieșit de pe drum, lovind un stâlp de electrictitate și un gard, în vreme ce stâlpul s-a rupt și s-a prăbușit peste ei.

Toți cei cinci tineri au rămas încarcerați între fiarele contorsionate ale autoturismului, iar la sosirea echipajelor de intervenție s-a constatat decesul a doi dintre ei și rănirea celorlalți trei. Cei doi tineri care și-au pierdut viața în acest teribil accident aveau numai 15 ani.

„Un tânăr în vârstă de 19 ani a condus un autoturism dinspre Comloșu Mic înspre Comloșu Mare, iar la un moment dat, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul autoturismului și a părăsit partea carosabilă pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un stâlp, ulterior cu gardul unui imobil. În urma impactului a rezultat decesul a doi tineri”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.