duminică, 21 iulie, 2024

Doi tineri au murit și alți trei sunt răniți, după un accident violent, petrecut azi noapte, pe o șosea din județul Timiș

Distribuie articolul

Un accident tragic a avut loc noaptea trecută, pe Drumul Național 59C, drum care leagă localitățile Comloșu Mare și Comloșu Mic, din județul Timiș.

Se pare că un tânăr de numai 19 ani, aflându-se în mașină cu alți patru prieteni, a pierdut controlul volanului într-o curbă, moment în care autoturismul a ieșit de pe drum, lovind un stâlp de electrictitate și un gard, în vreme ce stâlpul s-a rupt și s-a prăbușit peste ei.

Toți cei cinci tineri au rămas încarcerați între fiarele contorsionate ale autoturismului, iar la sosirea echipajelor de intervenție s-a constatat decesul a doi dintre ei și rănirea celorlalți trei. Cei doi tineri care și-au pierdut viața în acest teribil accident aveau numai 15 ani.

„Un tânăr în vârstă de 19 ani a condus un autoturism dinspre Comloșu Mic înspre Comloșu Mare, iar la un moment dat, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul autoturismului și a părăsit partea carosabilă pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un stâlp, ulterior cu gardul unui imobil. În urma impactului a rezultat decesul a doi tineri”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș.

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți