Directorul Gospodăririi Comunale Arad, Tiberiu Ciul, a murit, la numai 40 de ani. Acesta și-a petrecut ultimele săptămâni din viață pe patul de spital

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

O veste tragică a apărut în această dimineață, odată cu auzul că Tiberiu Ciul, directorul Gospodăririi Comunale Arad, a murit.

Acesta avea numai 40 de ani, iar ultimele săptămâni din viață și le-a petrecut pe patul de spital, unde a fost internat după ce s-a infectat cu virusul SARS-CoV 2.

Deși se știa că Tiberiu Ciul este în spital cu COVID-19, starea acestuia a fost fluctuantă. În urmă cu aproximativ o săptămână, acesta se simțea mai bine. Ieri, însă, în redacția Arad Obiectiv ajunsese vestea că starea tânărului director al GC Arad este una foarte gravă și că este destul de posibil ca acesta să nu supraviețuiască peste noapte. Lucru care, din păcate, s-a și întâmplat.

Transmitem, pe această cale, condoleanțe familiei și tuturor celor care i-au fost apropiați lui Tiberiu Ciul!

Dumnezeu să-l odihnească!

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.