„Cupa Prieteniei”, o inițiativă a Ligi Studenților UVVG

Educație

Scris de Arad Obiectiv

Cu mare bucurie, Liga studenților U.V.V.G, cu sprijinul Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad a pus prima piatră de temelie a unei competiții care sperăm că va avea multe ediții de acum înainte: Cupa Prieteniei.

Pentru prima ediție, s-au jucat meciuri de baschet, volei și fotbal, echipele adversare venind de la Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara.

Pata de culoare au dat-o, fără nicio îndoială, majoretele din Timișoara, care, împreună cu galeriile celor două universități au creat o atmosferă de competiție, cu un iz de prietenie.

Inițiativa a beneficiat de sprijinul doamnei Rector, prof. univ. dr. habil. Coralia Cotoraci, care este mereu alături de Liga U.V.V.G., și căreia dorim să-i mulțumim din suflet pentru sprijin.

Totodată, mulțumim partenerilor nostri, alumni UVVG, care ne-au sprijinit în organizarea acestei competiții frumoase:  Cornel Ilisie -Valex Logistic, Tinu Alexa – Salon Marem, Alin Chisiu – Everbio.

Câștigătorii sunt toți studenții, rezultatele meciurile dovedindu-se, la final, mai puțin importante.

La anul, sperăm să aducem și echipe de la alte universități din țară și -cine știe?-, poate mai curând decât credem, din străinătate.

(P)

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.