duminică, 21 iulie, 2024

Incredibil: cum a reușit un șofer profesionist să ajungă cu betoniera pe contrasens, pe autostradă? S-a întâmplat chiar la Arad | Video

Distribuie articolul

Șoferii care au circulat miercuri pe autostrada A1, în apropierea municipiului Arad, au rămas înmărmuriți când au văzut cum din față, pe contrasens, venea spre ei cu viteză o ditamai betoniera.

La fel de uluiți au fost și șoferii care circulau pe celălalt sens de mers, adică pe acolo pe unde ar fi trebui să circule și șoferul respectivei betoniere.

Ba mai mult, unul dintre participanții la trafic, un șofer de camion aflat pe celălalt sens de mers a pus mâna pe telefon și a filmat „grozăvia”, după care a postat filmulețul pe o rețea de socializare, adunând sute de distribuiri și mii de reacții din partea altor internauți.

Mirarea tuturor celor care au văzut filmarea respectivă a fost cu atât mai mare, cu cât șoferul respectivei betoniere este, prin definiția categoriei permisului de conducere pe care îl deține, șofer profesionist. Astfel că este cu atât mai greu de explicat cum un șofer profesionist nu și-a dat seama că intră pe contrasens pe autostradă.

Din informațiile noastre, șoferul acelei betoniere nu a scăpat doar cu ocara publică, acesta fiind sancționat de către autorități cu amendă contravențională și, în același timp, i-a fost reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 60 de zile.

În continuare redăm și noi filmarea făcută de respectivul șofer de camion:

 

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți