duminică, 21 iulie, 2024

Coronavirusul pune lacăt pe ușile mai multor operatori economici din Vinga

Distribuie articolul

Comuna Vinga se confruntă cu o creștere a numărului de cazuri de persoane depistate cu COVID-19, depășind pragul de 1,5 infectați la mia de locuitori.

Astfel, potrivit Hotărârii nr. 46 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, toate activitățile cu publicul ale operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice de tipul restaurantelor și cafenelelor în interiorul clădirilor, începând de astăzi, 16 septembrie 2020, și până pe 22 septembrie 2020, vor fi suspendate.

Din păcate efectele pandemiei de Covid 19 se simt și la Vinga. Pentru că am depășit pragul de 1,5/1000 locuitori, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență,prin H. 46 art. 1, a decis suspendarea activităților cu publicul pe o durată de 7 zile începând cu data de 16.09.2020 până la data de 22.09.2020 , a tuturor operatorilor economici care desfășoară activitati de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare si/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice de tipul restaurantelor și cafenelelor în interiorul clădirilor. Totodată, pe aceasta cale, vreau să vă informez ca pe raza Comunei Vinga avem 17 cazuri diagnosticați pozitiv. Va rog sa respectați toate normele de igienă, siguranță și prevenție. Dumnezeu să ne ajute!”, transmite primarul comunei Vinga, Ioan Sorin Negrei.

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți