Controale la firmele care comercializează lemne

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii Serviciului de Ordine Publică – Biroul de Combatere Delicte Silvice, împreună cu reprezentanți ai Gărzii Forestiere Oradea au desfășurat, în perioada 3-11 martie a.c., controale la societăți comerciale care au ca obiect de activitate exploatarea și comercializarea de material lemnos.

În urma verificărilor efectuate, au fost sancționate 3 societăți comerciale de pe raza localităților Sebiș și Cuied, fiind aplicate 3 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 30.000 de lei, conform Legii 171/2010. Au fost confiscați 71,11 metri cubi de material lemnos din grupa de specii vercinee, 13,13 metri cubi material lemos din specia fag. De asemenea, a fost confiscată valoric cantitatea de 51,3 metricubi material lemnos din speciile gorun și fag în valoare de 10.000 de lei.

Aceste controale se desfășoară permanent pe raza județului Arad.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.