Contract considerat extrem de important, semnat de Spitalul Județean Arad

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad a încheiat astăzi un contract pe care conducerea îl consideră deosebit de important pentru siguranța pacienților și a personalului medical!.

Mai exact, începând de astăzi, SC MEDICAL GAZPLUS SRL – societate acreditată de Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din România – va asigura evaluarea, monitorizarea, întreținerea și repararea tuturor sistemelor de distribuție de gaze medicale din spital.

„În zilele următoare reprezentanții societății vor evalua întreaga rețea de oxigen din spital și se vor ocupa de mentenanța acesteia pornind de la sistemul de distribuție gaze medicale, sistemul de alimentare, sistemul de monitorizare și de alarmă, respectiv sistemul de distribuție cu unități terminale – prize – la capul pacientului. Acest contract ne ajută să monitorizăm, în permanență, rețeaua de oxigen a spitalului, iar în cazul apariției unor deficiențe, echipele MEDICAL GAZPLUS vor interveni de urgență. Mă bucur că am reușit să finalizăm acest contract care presupune funcționarea rețelei de oxigen la cele mai bune standarde și implicit, duce la sporirea siguranței  pacienților și a personalului medical în spital”, a explicat ec. Florina Ionescu, manager interimar SCJU Arad.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.