Consiliul Județean și Prefectura solicită Guvernului bani pentru prăpădul făcut de inundații în iulie

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Consiliul Județean Arad și Prefectul Județului Arad anunță că au solicitat Guvernului României noi sume în vederea înlăturării efectelor inundațiilor din luna iulie, din județul Arad.

Suma totală solicitată se ridică la 352.000 lei. Reprezentanții Consiliului Județean spun că banii vor fi utilizați pentru realizarea unor intervenții în Slatina de Mureș, Julița, Bănești, Poienari și Ionești. Este vorba despre lucrări la două poduri colmatate în proporție de 80%, refacerea unor clădiri și a unor porțiuni de drum, refacerea eroziunii malului pe Valea Julița, respectiv refacerea a doi km de străzi.

„Sprijinul Guvernului va veni pentru Consiliul Județean și comunele Bârzava și Hălmagiu. Sper ca și de această dată ajutorul să fie la fel de prompt ca în săptămânile trecute și să putem reface rapid obiectivele avariate”, a precizat președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca. 

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.