Compania arădeană International Alexander Holding este noul sponsor de la Steaua

Sport

Scris de Arad Obiectiv

Compania International Alexander Holding, controlată de omul de afaceri din Arad, Simion Apreutese, va fi noul sponsor al celor de la CSA Steaua București.

Cu siguranță toți arădenii iubitori ai sportului rege cunosc sau au auzit despre International Alexander Holding, companie care sezonul trecut era sponsorul celor de la UTA și care, din informațiile noastre, a „pompat” sume importante de bani în conturile echipei fanion a Aradului.

Din păcate însă, deși cei de la International Alexander își doreau în continuare să fie sponsorul al Bătrânei Doamne, ba mai mult, din informațiile pe care le deținem, s-ar fi dorit extinderea parteneriatului inclusiv la echipele de copii și juniori, dar și mărirea contractului inițial pentru prima echipă, în pauza competițională dinaintea acestui sezon au apărut anumite discuții/neînțelegeri legate de modul de organizare, de viziunile diferite pe care cele două entități le aveau pe termen lung și astfel totul a căzut. Nu e cazul să intrăm momentan în amănunte despre motivele exacte care au dus la ruperea înțelegerii dintre UTA și International Alexander Holding, putem doar să spunem că înțelegem poziția companiei.

Până atunci însă, până când va fi cazul ca lucrurile să fie lămurite, vedem că gigantul specializat în logistică și cu afaceri în mai multe țări și-a dorit în continuare să sprijine sportul și s-a îndreptat către un alt mare brand al fotbalului românesc.

Și, dincolo de ceea ce simțim noi sau cei din conducerea International Alexander, ca suporteri ai Bătrânei Doamne, este evident că compania a câștigat o expunere mai mare. Și putem să ne și argumentăm aceste afirmații. Independent de noi sau de oricare alt suporter al UTA-ei, televiziunile și presa centrală discută mult mai mult despre Steaua, chiar și în liga secundă fiind, decât despre UTA. Poate nedrept, dar aceasta este situația. Iar peste două sezoane, echipa roș-albastră poate ajunge în prima ligă.

Acestea fiind spuse, noul sponsor al celor de la CSA Steaua București, dar și de la Academia clubului, este compania arădeană International Alexander Holding.

Materialul video de prezentare a celor de la International Alexander Holding ca fiind noul sponsor al CSA Steaua București:

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.