Circulație îngreunată pe autostrada A1, dinspre Lugoj spre Timișoara, după ce o cisternă s-a răsturnat

Sursă imagine: DRDP Timişoara

Național

Scris de Andrei Fuliaș

Se circulă îngreunat pe autostrada A1, la km 479+600 m, unde o cisternă s-a răsturnat în afara părții carosabile. Este vorba de sensul de mers dinspre Lugoj spre Timișoara.

Șoferul unei autocisterne a pierdut controlul volanului, momentan nu se știe din ce cauze, moment în care camionul s-a lovit de parapetul de pe marginea autostrăzii, l-a rupt, după care s-a răsturnat în afara părții carosabile.

S-ar părea că cisterna este încărcată cu praf de ciment.

Polițiștii, pompierii și medicii au ajuns imediat la fața locului, pentru a vedea exact despre ce este vorba și pentru eventuale îngrijiri medicale. Din fericire, se pare că șoferul autocisternei nu a fost rănit.

Totuși, operațiunea de ridicare și îndepărtare a autocisternei va dura, motiv pentru care cu siguranță vor exista restricții de circulație pe momentul operațiunii.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.