Circulația în intersecția dintre Calea Radnei și strada Renașterii va fi perturbată, luni, din cauza unor lucrări

Sursă imagine: Google/maps

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Compania de Apă Arad anunță că luni, 06.09.2021, încep lucrările pentru execuția unui cămin de vane nou la intersecția Calea Radnei cu str. Renașterii, în cadrul contractului CL1 Reabilitare reţele apă în Municipiul Arad.

Pe poziția acestui cămin se va executa o excavație cu dimensiunile 3×3 ml, care va ocupa banda 2 de circulație, în zona intersecției. Antreprenorul a primit aviz favorabil din partea Comisiei de Sistematizare a Circulaţiei în vederea execuţiei acestor lucrări, traficul urmând a fi deviat pe banda 1.

CL1 Reabilitare reţele apă în Municipiul Arad face parte din Proiectul Fazarea proiectului Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Arad” cofinanţat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014 – 2020.

Compania de Apă Arad mulțumește pentru înţelegere şi prezintă scuze pentru disconfortul creat!

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.