Beți la volan și fără permise, în weekend

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii Biroului Rutier au depistat în seara zilei de 11 septembrie, un arădean de 32 de ani, care conducea un autoturism pe Bulevardul Revoluției din municipiul Arad.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat o alcoolemie de 0,88 mg/l. alcool pur în aerul expirat.

În noaptea de 12 septembrie, polițiștii comunei Vladimirescu au depistat un alt arădean de 32 de ani, care conducea un autoturism pe D.N.7 în aceeași localitate.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat o alcoolemie de 0,68 mg/l. alcool pur în aerul expirat.

Tot sub influența alcoolului a mai fost depistat de polițiștii Secției 1 Rurală Arad în după masa zilei de 11 septembrie, un arădean de 40 de ani, care conducea un autoturism în localitatea Tisa Nouă.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat o alcoolemie de 0,48 mg/l. alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii toți cei în cauză au fost transportați la spital în vederea recoltării de probe biologice și stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii Orașului Sântana au depistat, în seara zilei de 13 septembrie, un tânăr de 27 de ani, din aceeași localitate, care conducea un autoturism pe D.J.791.

În urma verificărilor a reieșit că acesta nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În după masa zilei de 11 septembrie, polițiștii Orașului Chișineu-Criș au depistat un tânăr de 22 de ani, din Lipova, care conducea un moped în localitatea Aldea din județul Arad.

În urma verificărilor a reieșit că acesta nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Pe numele tuturor celor în cauză au fost întocmite dosare penale pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.