vineri, 14 iunie, 2024

Baschet feminin: s-au pus în vânzare biletele pentru meciul cu Sepsi. Aradul la o victorie de o nouă finală

Distribuie articolul

Fetele noastre au produs aseară o mare surpriză și o mare bucurie suporterilor lor și tuturor iubitorilor sportului din Arad. Împotriva tururor calculelor hârtiei, FCC UAV „ICIM“ Arad a învins în deplasare pe Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, în primul meci al semifinalei Ligii Naționale de baschet feminin și astfel se află la o singură victorie distanță de accesul în marea finală. Această victorie este mai mult decât posibilă, nu doar pentru că echipa noastră a prestat un joc extrem de solid aseară ci și pentru că meciul retur are loc la Arad. Meciurile cu adevărat importante, care dau măsura performanței acestei echipe, au atras întotdeauna ca un magnet publicul arădean, care nu a făcut doar act de prezență ci întotdeauna a creat și o atmosferă infernală pentru echipa adversă și extrem de motivantă pentru fetele noastre. De aceea, este de așteptat ca joi la ora 19:00, Sala Sporturilor „Victoria“ să fie arhiplină și să încerce să o poarte pe echipa noastră spre victorie.

Tocmai datorită faptului că se anticipează un interes foarte mare pentru această partidă, clubul arădean a pus deja în vânzare biletele pentru acest meci. Acestea pot fi achiziționate online, de pe platforma blt.ro, accesând următorul link:  https://www.blt.ro/selectie-locuri.html?evId=9749 Prețul acestora este de 10 lei pentru accesul general și 30 de lei pentru Tribuna VIP. De regulă bilete se găsesc și în format fizic la sală, înainte de meci (la prețul de 15 lei), însă dat fiind, așa cum spuneam, interesul enorm pe care cel mai probabil îl va stârni această partidă, nu este exclus ca meciul să fie declarat sold-out până în ziua meciului.

Pentru FCC UAV „ICIM“ Arad ar fi a doua finală în ultimii trei ani, precedenta fiind pierdută chiar în fața celor de la Sepsi, după două victorii ale echipei noastre la Arad și trei înfrângeri la Sfântu Gheorghe. În acest an, dacă va reuși să treacă de trupa covăsneană, Aradul va juca finala împotriva câștigătoarei din înfruntarea CSM Constanța – CSM Târgoviște.

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți