miercuri, 19 iunie, 2024

Arădenii sunt chemați la sală pentru a ține fetele în finală

Distribuie articolul

Primele două meciuri ale finalei Ligii Naționale de Baschet Feminin, jucate la Constanța, au fost echilibrate, pe muchie de cuțit, deznodământul fiind în cumpănă de fiecare dată până la finalul partidelor. Din păcate, în ambele cazuri, micile detalii au fost în favoarea gazdelor, echipei noastre lipsindu-i inspirația de a profita de momentele când putea contrabalansa ostilitățile în favoarea sa. Cu 2-0 la general CSM CSU Constanța vine la Arad în căutarea victoriei care să îi aducă primul titlu național.

Aradul are însă în sânge obișnuința de a nu ceda. De nenumărate ori sorții potrivnici au fost întorși în Sala Sporturilor „Victoria“, acolo unde atmosfera este unică în țară. Presiunea fantastică pusă de public în partidele importante, a făcut ca de-a lungul timpului echipe foarte bune să clacheze aici. Nu mai departe de acum doi ani, Sepsi venea pe Mureș într-un scenariu identic, cu 2-0 la general după primele meciuri ale finalei, dar galben-albastrele, purtate pe aripi de o sală fierbinte, au câștigat ambele meciuri și au trimis finala în decisiv.

Clubul arădean speră că la fel să se întâmple și săptămâna viitoare, sala să fie arhiplină și alături de fetele antrenate de Miroslav Popov. Biletele au fost puse deja în vânzare în sistem online și pot fi achiziționate accesând următorul link: https://www.blt.ro/selectie-locuri.html?evId=9873&fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR3Z-3_CryhmSJXyUiBy3-0kpFZFiQNUljBFRFAbmE3gV_HvWPFeyhqf4JQ_aem_ASWena743d8R57v1JrAbfYRDuJxDPdKLFLBnYCfuhQspsAiVVorsFCvH3TQwj16Dw5jqyvus2P_3GAozSJPYAOzS Evident, vorbim deocamdată de bilete doar pentru meciul 3, asta în condițiile în care existența unui meci 4 depinde de obținerea victoriei de către echipa noastră. Ca și până acum, biletele costă 10 lei pentru adulți și 5 lei pentru copii, iar la tribuna VIP costul acestora este de 30 de lei. Cei care întâmpină probleme la achiziția online a biletelor, pot solicita astistență la numerele de telefon 0743300164 sau 0727855838. De asemenea, în ziua meciului se vor putea achiziționa și bilte în format fizic, de la sală, acestea costând 15 lei.

Meciul 3 al finalei are loc marți 23 aprilie, de la ora 19:00. În cazul dorit al unei victorii din partea echipei noastre, partida cu numărul 4 va avea loc joi 25 aprilie, de la aceeași oră.

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți