Amenințări și pumni la Curtici și Gurahonț, unde doi „bărbați” și-au „pus la punct” soțiile. Ambii s-au ales cu dosare penale

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii orașului Curtici au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat de 29 de ani, din aceeași localitate, care la data de 29 septembrie, pe fondul consumului de alcool și al geloziei, i-ar fi adresat concubinei amenințări, în timp ce se aflau la domiciliu.

De asemenea, în aceeași zi, polițiștii Secției 10 Rurală Gurahonț au emis un ordin de protecție provizoriu, pe numele unui bărbat de 49 de ani, din comuna Brazi, care în urma unor discuții contradictorii cu soția ar fi amenințat-o și ar fi lovit-o cu pumnii și cu piciorele în timp ce se aflau la domiciliu.

Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.