AJF Arad organizează și în acest an competiția de pescuit între arbitri, observatori și jurnaliști

Sursă imagine: AJF.ro

Sport

Scris de Arad Obiectiv

COMUNICAT DE PRESĂ

AJF Arad organizează vineri, 4 septembrie o nouă competiție de pescuit sportiv. Sunt invitați să se încrie la concurs arbitrii și observatorii din cadrul AJF Arad, precum și reprezentanți ai mass-media.

Întrecerea din acest an va avea loc la Balta Tea, o locație care a apărut anul trecut în peisajul iazurilor de profil. Locația se află în spatele Mănăstirii Gai, iar accesul se face din drumul Arad – Iratoșu, vis-a-vis de intrarea în cartierul Westfield.

Concursul va fi individual, pescarii având posibilitatea de a pescui cu maxim 2 undițe, după preferință (plută, feeder etc.). Pentru a asigura fair-play-ul competiției, fiecare concurent trebuie să aibă în dotare juvelnic și minciog propriu. Fiecare captură se va cântări, va fi notată în tabel, iar peștele va fi eliberat.

Întâlnirea pe baltă va avea loc la ora 7 urmând ca, după tragerea la sorți a standurilor, concursul propriu-zis să aibă loc între orele 8-12. Va urma decernarea premiilor și tradiționala repriză a treia. Se vor  premia primele trei locuri după totalul greutății peștilor, precum și cea mai mare captură din concurs.

Înscrierile se fac la Bogdan Cioara, la numărul de telefon 0745.390.193 sau pe WhatsApp.

Data limită a înscrierilor este marți 1 septembrie, ora 12:00.

Vă rugăm să respectați termenul limită, pentru ca organizarea să fie pusă la punct în cele mai mici detalii.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.