UPDATE: Accident grav în Timiș, unde un bătrân s-a izbit cu motocicleta de o mașină. Două fetițe au fost rănite, iar motociclistul a decedat

Național

Scris de Arad Obiectiv

Un accident grav s-a petrecut în urmă cu puțin timp pe o șosea din județul Timiș, între o motocicletă și un autoturism în care se aflau mai multe persoane, printre care și minori.

Mai exact, un bărbat de 65 de ani a condus o motocicletă pe Drumul Județean 691, dinspre Timișoara spre Fibis, iar la un moment dat, într-o curbă la dreapta, nu a adaptat viteza la condițiile de drum și s-a izbit de un autoturism care circula din sensul opus. La volanul autoturismului se afla un bărbat în vârstă de 38 de ani, dar care nu a mai putut evita impactul.

În urma accidentului, potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, motociclistul a fost grav rănit, în vreme ce două fetițe de 5, respectiv 7 ani, pasagere în autoturism, au fost și ele rănite și transportate la spital.

UPDATE

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, motociclistul de 65 de ani, implicat în accidentul de pe Drumul Județean 691, a decedat.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.