UPDATE – A fost identificat șoferul fugar al mașinii implicate în accidentul dintre Apateu și Berechiu, unde un copil a murit. Este tot un copil

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Un accident grav a avut loc în această dimineață, pe Drumul Județean 794, între localitățile Apateu și Berechiu. Din păcate, un copil și-a pierdut viața în urma acestui accident, iar alții au fost răniți ușor.

Deși polițiștii și medicii au găsit la fața locului doar patru persoane, s-ar părea că în mașină ar mai fi fost și o a cincea persoană, care însă a fugit de la locul accidentului.

Momentan nu sunt cunoscute cauzele accidentului, însă tindem să credem că este vorba despre lipsa de experiență a șoferului. De ce spunem asta? Fiindcă, fie șoferul era unul dintre copiii aflați în autoturism și găsiți de autorități la fața locului, fie era persoana care a dispărut de la fața locului și care noi bănuim că ar fi tot minoră, având în vedere vârstele celor aflați în mașină. O altă variantă ar putea fi aceea că șoferul era major, dar că ar fi băut înainte de a se urca la volan, fiindcă altfel cu greu se justifică fuga de la locul accidentului. Aceste aspecte însă vor fi lămurite de polițiști, după ce termină investigațiile.

Accidentul a avut loc în această dimineață, în jurul orei 5:30, fiind implicat un singur autoturism, acesta răsturnându-se în afara părții carosabile.

Persoana decedată este, din păcate, un copil de 14 ani.

„În dimineața zilei de 30 octombrie, în jurul orei 5:30, în afara localității Berechiu, un autoturism în care se găseau 5 persoane a părăsit partea carosabilă, a lovit un parapet și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Accidentul s-a soldat cu decesul unui minor de 14 ani, fiind răniți ușor (stare de șoc) alți 3 minori de 12, 13 și 14 ani, toți din localitatea Diosig, Jud. Bihor. Primele cercetări au relevat că în autoturism se aflau 5 persoane, una dintre ele nefiind găsită la fața locului. Cercetările continuă pentru identificarea celui de-al cincilea ocupant al autoturismului, de asemenea pentru stabilirea împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului rutier, fiind întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, transmite agentul șef Claudia Iuga, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

UPDATE

Cum spuneam, șoferul autoturismului implicat în accidentul de pe DJ 794, dintre Apateu și Berechiu, a fugit de la fața locului. Din păcate, un copil de 14 ani a murit în respectivul accident, iar alți trei au fost răniți ușor.

Așa cum anticipam, șoferul fugar era tot un copil, iar acesta a fost identificat destul de repede de către polițiști.

Este vorba despre un minor de 15 ani, tot din județul Bihor, ca și ceilalți minori aflați în autoturism, însă din localitatea Talpoș.

Momentan nu se știe exact ce căutau cei cinci pe drumul dintre Apateu și Berechiu, însă zona în care s-a produs accidentul se află la doar 12 kilometri de localitatea bihoreană Talpoș, locul de unde este șoferul fugar. Totuși, localitatea Diosig, cea de unde erau ceilalți patru minori aflați în mașină, este situată tocmai în nordul județului Bihor, la aproximativ 100 de kilometri de locul accidentului.

 

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.