Accident cu două autoturisme, un microbuz și un camion, pe A1, la una dintre ieșirile spre Arad | Foto

Știri Arad

Scris de Andrei Fuliaș

Un accident în care au fost implicate mai multe autoturisme și un camion și care se putea solda cu consecințe destul de grave a avut loc în această dimineață, în jurul orei 06:00, pe autostrada A1.

Potrivit primelor informații, în accident ar fi fost implicate două autoturisme, un microbuz de transport marfă și un autocamion. Totul s-ar fi petrecut după ce șoferul unuia dintre autoturisme a pierdut controlul volanului.

Accidentul a avut loc pe autostrada A1, pe sensul de mers dinspre Nădlac spre Timișoara, în zona ieșirii spre zona industrială Vest a Aradului.

La fața locului s-au deplasat de urgență un echipaj de tip B al Serviciului de Ambulanță Județean – Pecica, respectiv Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Pecica, aceștia din urmă deplasându-se la accident cu o Autospecială cu Apă și Spumă (ASAS) și patru voluntari.

În urma accidentului o persoană a fost rănită și a fost preluată de echipajul medical sosit la fața locului, victima fiind conștientă și ieșind singură din autoturism.

Revenim cu alte amănunte pe măsură ce acestea vor fi disponibile.

 

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.