Accident pe A1, la Arad. O autoutilitară s-a izbit de o altă autoutilitară a unei companii ce efectua lucrări pe autostradă | Foto

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

O autoutilitară marca Peugeot, care circula pe A1, pe porțiunea care ține loc de Centură a municipiului Arad, s-a izbit violent de o altă autoutilitară care staționa pe cea de-a doua bandă a sensului de mers dinspre Arad spre Nădlac.

Cea de-a doua autoutilitară, adică cea care staționa, aparține unei companii ce se ocupă de mentenanța autostrăzii, aceasta fiind dotată cu lumini și semne care indică ocolirea acelei zone, zonă în care cel mai probabil erau efectuate lucrări.

Astfel, cel mai probabil, șoferul autoutilitarei Peugeot a observat prea târziu cealaltă autoutilitară staționând și s-a izbit violent de ea.

Rezultatul îl puteți vedea în fotografiile de mai jos, iar din informațiile obținute ulterior am reușit să aflăm că nimeni nu a fost grav rănit.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.