duminică, 23 iunie, 2024

A doua achiziție a verii pentru FCC UAV Arad

Distribuie articolul

După ce a renunțat la serviciile a nouă jucătoare, conducerea echipei de baschet feminin a orașului începe să bifeze și capitolul achiziții. După Boglarska Biszak de la KSE Târgu Secuiesc, a doua jucătoare care va îmbrăca în premieră maieul galben-albastru este Bianca Voica Nagy. Acesta vine de la Olimpia Brașov, joacă pe posturile de fundaș sau extremă, are 32 de ani și 1,70 înălțime.

Înainte de echipa brașoveană, Nagy a jucat în carieră la CET Govora, CSU Alba Iulia, CSM Satu Mare, Universitatea Cluj, CSM Târgu Mureș și Phoenix CSU Constanța. La echipa de la malul mării l-a avut ca antrenor pe Miroslav Popov, cel care a preluat conducerea „Icim“-ului în această vară.

În sezonul trecut, noua jucătoare a Aradului a adunat 27 de apariții pe parchet pentru Olimpia Brașov, meciuri în care a realizat medii de 2o,21 minute jucate 5,3 puncte marcate pe meci, 1,4 recuperări și 1,7 pase decisive. A avut procentaj de 34,3% la aruncările de 2 puncte, 35,6% la cele de 3 puncte și 72,5% la aruncările libere. Cu echipa de club a terminat sezonul pe locul 6 în campionat și a jucat finala mică în Cupa Federației, competiție destinată exclusiv jucătoarelor din România.

Este componentă a echipei naționale de baschet 3×3, împreună cu care desfășoară mai multe turnee în această vară.

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți