A dispărut de la domiciliu, din Macea. Dacă îl vedeți, anunțați poliția!

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

La data de 5 august 2020, PUIU MARCEL IOAN, de 43 ani, a plecat de la domiciliul său de pe raza localității Macea, din județul Arad și până în prezent nu s-a întors.

Bărbatul are următoarele semnalmente: 1,81 m înălțime, aproximativ 81 de kg, păr castaniu tuns scurt, ochi verzi-albăstrui, cu deficiențe locomotorii, folosește un trepied cu roți pentru echilibru.

La momentul dispariției purta pantaloni de trening de culoare bleumarin, bluză de trening de culoare cenușiu  și tricou de aceeași culoare.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la depistarea persoanei dispărute sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.