Zi de „foc” pentru cei de la ISU Arad

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

30 de intervenții ale echipajelor SMURD si 8 intervenții pentru stingerea incendiilor au executat subunitățile ISU Arad în ultimele 24 ore.

Din cele 8 incendii:
– unul s-a manifestat la o anexă plină cu rumeguș în localitatea Zăbrani, unde intervenția s-a făcut în comun cu SVSU Zăbrani.

– un nou incendiu s-a înregistrat la un utilaj agricol în localitatea Gurba, incendiu ce s-a propagat și la aproximativ 2 ha de miriște, stins de către Detașamentul de Pompieri Ineu

– Detașamentul Arad a intervenit cu 3 autospeciale de stingere si cu sprijinul angajaților operatorului economic, aproximativ 5 ore pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la groapa de gunoi a municipiului Arad.

– alte 5 incendii au fost de resturi vegetale sau vegetație uscată.

Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență din Pecica, ȘAGU, Livada, Zăbrani, Olari, Zădăreni au intervenit singure pentru stingerea unor incendii de vegetație uscată, miriște, resturi vegetale.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.