505 misiuni executate, 38 amenzi aplicate în valoare de 10.000 de lei și 6 infracțiuni constatate într-o săptămână de jandarmii arădeni

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Săptămâna trecută, pe timpul misiunilor executate, atât independent cât și în cooperare/colaborare cu alte instituții, jandarmii arădeni au constatat șase infracțiuni și au aplicat 38 amenzi în valoare totală de 10.000 lei.

Sancțiunile contravenționale au fost aplicate pentru încălcarea normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, nerespectarea prevederilor privind pescuitul și acvacultura și pentru nerespectarea normelor privind prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Pe acest segment, jandarmii arădeni au desfășurat mai multe acțiuni de verificare a respectării măsurilor de prevenire a răspândirii virusului SARS CoV-2, la societățile comerciale cu obiect de activitate jocuri de noroc unde, în interiorul acestora au fost depistate mai multe persoane care nu au putut prezenta un certificat verde digital, fiind astfel sancționate contravențional cu amenzi în valoare totală de 4.800 lei, conform prevederilor legale în vigoare.

Activitatea jandarmilor arădeni desfășurată săptămâna trecută s-a concretizat în cele peste 500 de misiuni de menținere și asigurare a ordinii publice, misiuni de pază și protecție instituțională și protecție transporturi speciale și misiuni în cooperare cu alte instituții cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, executate.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.