Ziua Informării Preventive

Educație Social

Scris de Arad Obiectiv

Întrucât anul acesta, data de 13 septembrie are o dublă semnificație, prin sărbătorirea și a Zilei Informării Preventive, inspectorii de prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” al județului Arad au desfășurat astăzi, 12 septembrie 2022, în cadrul Grădiniței PP 19 „Piticot” din municipiul Arad, o activitate informativ-preventivă.

Copiii și personalul grădiniței au fost informați și educați cu privire la măsurile ce trebuie luate în cazul unui incendiu dar și comportamentul pe care trebuie să-l aibă în timpul evacuării în cazul producerii unei situații de urgență.

Inspectorii le-au oferit acestora afișe și pliante informative realizate în cadrul campaniilor derulate de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență și E.ON România.

Întâlnirea de astăzi s-a desfășurat într-un mod interactiv, copiii fiind foarte implicați în această activitate. Au pus întrebări reprezentanților ISU Arad și au dat răspunsuri la întrebările puse de aceștia, dar și exemple de situații cu care ei intră în contact.

Totodată, inspectorii ISU Arad nu și-au luat rămas bun de la cei mici înainte de a-i invita la Ziua Porților Deschise, eveniment care va avea loc mâine, 13 septembrie 2022, intre orele 10:00 și 14:00, la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș’’ al județului Arad.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.