Zilele ARS Theologica, la UAV

Educație

Scris de Arad Obiectiv

În perioada 28 octombrie-2 noiembrie, la Arad, în organizarea Centrului de Cercetare Ars Theologica al Facultății de Științe Umaniste și Sociale din cadrul Universității „Aurel Vlaicu” din Arad”,  va avea loc conferința „Zilele Ars Theologica”, ediția I.

Dezbateri teologice, muzică religioasă, lansări de carte sunt evenimente care se vor derula în cadrul acestor zile în Arad, cu invitați din țară și străinătate.

Prima zi a conferinței va fi dedicată profesorului Corneliu Constantineanu,  fost cadru didactic universitar al UAV și  va avea ca temă de dezbatere „Reconcilierea în spațiul public”.

Pe 29 octombrie, de la orele 20.00, în sala Palatului Cultural, Orchestra „Glasul iubirii” din Timișoara, împreună cu invitații săi,  va susține concertul Ars Theologica.

Următoarele două zile vor aduce în dezbaterea participanților din țară și străinătate, tematici religioase, iar pe 2 noiembrie va susține o prelegere acad.prof.univ.dr habil  Parush Parushev cu tema „Gândirea critică în cercetarea teologică”.

Pe toată perioada vor fi organizate expoziții și lansări de carte teologică.

 

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.