Zece sportivi, premiați la Gala Sportului Arădean. FCC Baschet UAV este echipa anului, iar Cristian Dodean este antrenorul anului

Educație Sport

Scris de Arad Obiectiv

A devenit practic o tradiție ca la finele anului, Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură să organizeze un eveniment special dedicat performerilor arădeni, prin care să-și arate respectul și recunoștința față de contribuția lor la promovarea imaginii orașului și a județului nostru atât în țară cât și în străinătate.  S-a întâmplat și anul acesta, chiar dacă evenimentul a trebuit să se desfășoare în condiții speciale din cauza pandemiei de COVID-19.

Astfel, joi, 30 decembrie 2021, începând cu ora 10:30, sala „Regele Ferdinand” a Palatului Administrativ, a găzduit o nouă ediție a  Galei Sportului Arădean.  Cu toate că s-a redus numărul concursurilor naționale și internaționale, calendarul competițional fiind unul cu totul atipic, au existat sportivi care au dovedit că pot să facă performanță și în condiții deosebite.

Iată topul sportivilor anului 2021:

  1. Dodean Daniela – tenis de masă (CSM Arad)
  2. Joldea Luca – tir sportiv (CSM Arad)
  3. Branda Darius – gimnastică aerobică (CSU Arad)
  4. Popa Vlăduț– gimnastică aerobică (CSU Arad)
  5. Sferlea Alesia – tenis de masă (CSM Arad)
  6. Popescu Andreea – natație (CSM Arad)
  7. Bagi Iulia – tir sportiv (CSM Arad)
  8. Luchianov Ion – atletism (CSU Arad)
  9. Kunszabo Luca – judo (CSU Arad)
  10. Dragomir Liliana Maria – atletism (CSU Arad)

Clubul Sportiv Municipal și-a adjudecat titlul de Clubul Anului 2021, FCC Baschet UAV Arad a fost desemnată Echipa Anului 2021, iar antrenorul anului este Dodean Cristian de la CSM Arad.

„Mă bucur că am putut avea acest moment de minimă normalitate pentru a onora performanța, efortul și dedicarea sportivilor arădeni.  Sunt convins că a fost o perioadă extrem de grea pentru ei, cu multe restricții. Tocmai de aceea sunt de apreciat efotul depus și rezultatele obținute. Le mulțumesc în numele arădenilor  și le urez tuturor <<La mulți ani și multă sănătate!>>”, a declarat primarul Călin Bibarț.

Sportivilor le-au fost oferite diplome, plachete, flori și premii, acestea din urmă grație ajutorului unor sponsori generoși.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.