duminică, 21 iulie, 2024

Relaxare inteligentă: Xiaomi are un pat comandat prin comenzi vocale

Distribuie articolul

După lansarea toaletei inteligente activate prin voce, Xiaomi Dabai, compania din China tocmai a lansat zilele trecute patul electric inteligent 8H Milan Smart Pro. Acest nou model Pro este diferit de modelul original 8H Milan Smart Electric Bed non-Pro.

Xiaomi 8H Milan Smart Electric Bed Pro este un nou pat inteligent care caută în prezent finanțare prin platforma de finanțare colectivă Youpin, deținută chiar de Xiaomi. Nu este prima dată când compania chineză oferă un astfel de „gadget”. Versiunea „non Pro” a aceluiași pat a fost oferită anul trecut la un preț de 1.999 renminbi (yuan chinezesc – CNY). Acesta este echivalentul a aproximativ 252 EUR, conform site-ului italian HDTroll.

„Pro” despre care vorbim astăzi este semnificativ mai scump, de aproape trei ori mai mult. De fapt, există multe upgrade-uri, începând cu dublarea motoarelor care se ocupă de ridicarea diferitelor părți ale patului. De la două la patru: acest lucru garantează combinații imposibile anterior, inclusiv posibilitatea de a ridica independent zonele dreapta și stânga. De asemenea, crește puterea totală, astfel încât să asigure o funcționare mai consistentă și mai fiabilă.

Există, de asemenea, mai multe funcții inteligente prin intermediul software-ului pentru a îmbunătăți calitatea somnului și mai multe moduri speciale, inclusiv:

  • Mod Citit
  • Mod Televizor
  • „Gravitație zero”
  • Mod pentru cei care sforăie
  • Modul plat

Patul inteligent Xiaomi 8H Milan Pro include o saltea rigidă cu arcuri și acceptă în același timp un control vocal inteligent. Comenzile vocale sunt acceptate, dar ne imaginăm, deoarece este un produs exclusiv pentru piața chineză, că asistenți precum Samsung Bixby, Google Assistant, Alexa sau Siri nu sunt în joc. De fapt, vorbim doar despre asistentul XiaoAI, proprietate Xiaomi.

Patul include o saltea cu arcuri realizată din materiale speciale, foarte rezistentă și adaptabilă pentru obiceiurile de dormit ale utilizatorilor, potrivit Xiaomi. Salteaua vine cu suport diferit pentru diferite părți ale corpului, exercitând presiunea potrivită în diferite locuri.

Noul pat inteligent Xiaomi va fi disponibil din decembrie și este mult mai scump decât primul model. Are un preț de 4.899 renminbi, echivalentul 619 €.

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți