Xiaomi Mi Band 6 un viitor tracker de fitness cu mai multe moduri de sport

Xiaomi Mi Band 6 un viitor tracker de fitness cu mai multe moduri de sport

Sursă imagine: Xiaomi

Tech

Scris de T.F.

Înainte de a se lansa în producția ceasuri și căști fără fir conectate, Xiaomi a fost cunoscut pe piața portabilă datorită brățărilor sale Mi Band. În timp ce concurenții săi au oferit produse similare cu Apple Watch, Xiaomi s-a mulțumit inițial să vândă brățări conectate, accesibile și care să includă funcționalități de bază pentru monitorizarea exercițiilor.

Dar încetul cu încetul, brățările Mi Band ale Xiaomi s-au îmbunătățit. Cel mai recent model, lansat în 2020, este Mi Smart Band 5. Are ecran tactil, color, tip AMOLED și, pe lângă senzorii pentru urmărirea exercițiilor fizice, Mi Smart Band 5 are și un senzor, pentru măsurarea ritmului cardiac, care a fost îmbunătățit comparativ cu versiunea anterioară.

Acum, potrivit WinFuture, au apărut primele detalii despre Xiaomi Mi Band 6, care ar putea fi prezentat oficial în vara anului 2021. Noul tracker de fitness nu numai că ar trebui să aducă diverse funcții noi, ci să se bazeze și pe un ecran tactil OLED mai mare. Momentan noua brățară de fitness are numele de cod intern „Pangu” (numărul modelului XMSH16HM). Sunt informații că va avea avea și un modul NFC anul acesta, există, de asemenea, speculații despre un modul GPS integrat și SpO2.

Cu aceste caracteristici, NFC, GPS și SpO2, următoarea brățară Xiaomi ar putea umbri ceasurile inteligente. Foarte probabil ca Xiaomi să încerce să vândă acest dispozitiv la un preț accesibil. Aceste zvonuri sunt vești bune pentru fanii Xiaomi care apreciază brățările inteligente la prețuri accesibile. Cu toate acestea, pentru moment, toate aceste informații sunt încă neoficiale. Prin urmare, trebuie să rămânem prudenți.

Sunt informații despre o extindere semnificativă a modurilor de sport acceptate. Un total de până la 30 de activități ar trebui monitorizate, inclusiv dans, Zumba, cricket, baschet și kickboxing. În comparație, actualul Xiaomi Mi Band 5 este limitat la doar 11 sporturi. În plus, Mi Band 6 va fi susținut de asistentul vocal Amazon Alexa și va avea integrat un senzor SpO2 (măsurarea oxigenului din sânge).

Nu sunt informații despre baterie, dar Xiaomi ar trebui să pună una cu durată mare de viață. Vă reamintim că Samsung a lansat anul trecut brățara de fitness Galaxy Fit 2 cu o durată de viață a bateriei fenomenală. Probabil și Xiaomi Mi Band 6 va avea o durată mare de viață a bateriei chiar dacă nu va fi la nivelul trackerului Samsung.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.