Xiaomi Mi 11 va fi primul smartphone lansat cu procesorul Snapdragon 888

Xiaomi Mi 11 va fi primul smartphone lansat cu procesorul Snapdragon 888

Sursă imagine: Qualcomm

Tech

Scris de T.F.

Qualcomm a prezentat oficial cel mai recent procesor de top Snapdragon 888 la începutul lunii decembrie. Compania chineză Xiaomi vrea să fie primul producător de smartphone-uri care va lansa un telefon cu noul procesor Qualcomm. Conform informațiilor publicate de mai multe site-uri tehnice, data lansării noului telefon Xiaomi este deja stabilită.

Faptul că Xiaomi vrea să echipeze Mi 11 și modelele sale din această serie high-end cu procesorul Snapdragon 888 nu a fost un secret încă de când compania americană Qualcomm a prezentat noul procesor. Printre alți participanți, Xiaomi a fost una dintre companiile de marcă la prezentarea virtuală a procesorului Qualcomm. În acel moment, Xiaomi a anunțat deja că va folosi noul cip Snapdragon 888 în viitoarea sa serie Mi 11.

Conform GizmoChina, care citează surse proprii de încredere, Xiaomi a planificat lansarea seriei Xiaomi Mi 11 pentru acest an. Un eveniment corespunzător urmează să aibă loc pe 29 decembrie 2020, deși probabil va fi din nou un eveniment online din cauza pandemiei globale de coronavirus. Având în vedere data lansării smartphone-urile din această serie vor ajunge la vânzare doar în ianuarie 2021.

Deși informația nu provine de la Xiaomi și nu este oficială, sursa citată de site-ul din China a lansat și altă dată informații corecte despre datele de lansare pentru mai multe produse Xiaomi și, prin urmare, este considerată de încredere. De asemenea, este încă în discuție dacă lansarea internațională va avea loc pe 29 decembrie sau dacă Xiaomi se va limita inițial la China cu prezentarea noii sale serii Mi 11.

Potrivit zvonurilor anterioare, Xiaomi dorește să introducă un nou design neobișnuit, cu un modul de cameră mai mare pe partea din spate la seria Mi 11, pe lângă Qualcomm Snapdragon 888 capabil de 5G. Se presupune că modulul va avea o cameră principală de 50 megapixeli, o cameră de 12MP și o cameră cu zoom.

În plus, știm deja despre un afișaj QHD+ cu suport de 120Hz și o baterie de 5.000mAh cu funcție de încărcare rapidă de 55 wați. Pe lângă un Xiaomi Mi 11 normal, sunt planificate și un Mi 11 Lite și cel puțin un model Pro.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.