UVVG Arad donează sânge

Educație Social

Scris de Arad Obiectiv

Studenții și cadrele U.V.V.G. Arad au răspuns apelului Centrului de Transfuzie Sanguină Arad, și de la primele ore ale dimineții s-au deplasat pentru a dona sânge. Primii au fost o parte din „băieții de la IT” (informaticienii din Departamentul IT al universității), urmând ca în zilele care urmează să se deplaseze și ceilalți.

După „seniori”, au urmat studenții de la Facultatea de Medicină, anii I, II și IV, română, engleză și franceză, organizați prin Biroul pentru Studenți Străini. Studenții români și străini, din primul an de studii, consideră că este „foarte normal” să doneze sânge, simțind că astfel contribuie la binele comunității din care vor face parte, cel puțin pentru următorii ani.

În perioada care urmează, alte cadre ale universității și studenți se vor programa și vor merge să doneze sânge, pentru că, și cu acest mic gest poți salva o viață.

(P)

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.