Urmărire ca în filme, în Timiș, după ce un șofer a refuzat să oprească la indicațiile polițiștilor. Au fost trase focuri de armă, iar un tânăr a fost împușcat

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Național

Scris de Arad Obiectiv

Luni, în jurul orei 18.20 un echipaj din cadrul Biroului Rutier al IPJ Timiș, aflând-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au efectuat semnalul regulamentar de oprire având în funcțiune semnalele acustice și luminoase, a unui autoturism pe strada Iuliu Maniu din municipiul Timișoara.

Șoferul nu s-ar fi conformat semnalelor polițiștilor, aceștia pornind în urmărirea autoturismului. În timpul urmăririi polițiștii ar fi executat mai multe focuri de armă, atât de avertisment cât și asupra autoturismului, somându-l pe acesta în repetate rânduri să oprească.

Între localitățile Săcălaz și Berecsău autoturismul a fost abandonat pe un teren viran, șoferul și pasagerul ce se aflau în interior reușind să fugă.

Ulterior, în urma uzului de armă pasagerul din autoturism a fost rănit, prezentându-se la spital în vederea acordării de ingrijiri medicale.

Totodată, din verificările efectuate în baza de date s-a constatat faptul că șoferul autoturismului, un tânăr în vârstă de 23 de ani, avea emis pe numele său un mandat de executare a pedepsei închisorii pentru infracțiuni săvârșite la regimul circulației și furt.

Polițiștii în continuare efectuează verificări în vederea depistării și tragerii la răspundere a acestuia.

În urma evenimentului a fost sesizat Parchetul de pe langa Judecătoria Timișoara care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “vătămare corporală din culpă”.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.