UPDATE – Un bărbat din Vladimirescu a dat foc unei mașini, azi noapte, dar a fost depistat de polițiști| FOTO

Sursă imagine: ISU Arad

Fără categorie Știri Arad

Scris de Amalia Fuliaș

Echipajul de stingere de la Punctul de Lucru Vladimirescu al Detașamentului de Pompieri Arad a fost sesizat dimineață, în jurul orelor 05:30, pentru stingerea unui incediu al unui autoturism.

În momentul sosirii echipajului de intervenție autoturismul ardea violent în interior. După intervenția pompierilor, în aproximativ 15 minute, incendiul a fost stins.

Cercetările făcute la fața locului au stabilit ca și cauză probabilă „folosirea cu intenție a surselor de aprindere în vederea producerii incendiului”.

UPDATE

Polițiștii comunei Vladimirescu cercetează un bărbat de 60 de ani din aceeași localitate, care în noaptea de 10/11 august 2020, folosind benzină, ar fi incendiat un autoturism parcat pe strada General Vasile Milea din localitate.

Bărbatul a fost condus la sediul poliției, pentru audieri, urmând a fi dispuse măsurile legale, pe numele său fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.