luni, 17 iunie, 2024

UPDATE | O nouă avertizare de tip Cod Galben! Se anunță ploi torențiale și descărcări electrice

Distribuie articolul

O nouă avertizare de tip Cod Galben a fost emisă în această dimineață (joi) și este oarecum asemănătoare cu cea emisă ieri (miercuri). Ea intră în vigoare la ora 12:00 și este valabilă până la ora 23:00.

Astfel, în intervalul menționat, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată care se va manifesta prin averse torențiale și pe arii restrânse descărcări electrice, în Carpații Occidentali, vestul Carpaților Meridionali, sud-vestul Transilvaniei și local în Banat. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 20…25 l/mp și izolat de peste 40 l/mp.

Notă: Astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse și în restul țării.


Meteorologii au emis în această dimineață o avertizare de tip Cod Galben, fenomenul meteo vizat fiind instabilitatea atmosferică temporar accentuată.

Astfel, începând cu ora 10:00, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată care se va manifesta prin averse torențiale, frecvente descărcări electrice, grindină, intensificări ale vântului și vijelii.

Avertizarea este valabilă până în această seară, la ora 23:00, iar zonele vizate sunt sud-vestul Transilvaniei, Oltenia, nord-vestul Munteniei, dar și în Carpații Occidentali și Meridionali.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor fi de 20…25 l/mp și izolat de peste 40 l/mp.

Notă: Astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse și în restul țării. 

 

Distribuie articolul

1 COMENTARIU

  1. nesimtitii din upu nu trimit pacientii la alte clinici refuza chemarea medicilor chirurgi de ce nu stim am cerut sa fiu vazuta de un medic chirurg se refuza asA ceva ni se incalca drepturile ca pacienti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți