UPDATE – Fără curent, joi și vineri, la Iermata, Ineu, Bata, Bacăul de Mijloc, Țela, Zimandu Nou și Sâmbăteni

Sursă imagine: Imagine cu scop ilustrativ

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Șase localități din județul Arad vor rămâne fără curent electric în zilele de joi și vineri.

Anunțul este făcut de către reprezentanții E-Distribuție Banat SA, care anunță că vor fi efectuate lucrări de reparații și întreținere a instalațiilor și rețelelor electrice, precum și a posturilor de transformare.

Astfel, joi (17 septembrie), între orele 09:00 și 15:00 localitatea Iermata va rămâne fără energie electrică.

Vineri (18 septembrie), între orele 09:00 și 15:00, o parte din orașul Ineu va rămâne fără curent.

În aceeași zi, adică tot vineri, însă între orele 09:00 și 17:00, furnizarea energiei electrică va fi întreruptă în localitățile Bata, Bacăul de Mijloc, Țela și o parte din Zimandu Nou.

UPDATE

La cele șase localități menționate anterior și care vor rămâne joi și vineri fără energie electrică se adaugă și localitatea arădeană Sâmbăteni.

Astfel, reprezentanții E-Distribuție anunță că, vineri, 18 septembrie, între orele 09:00 și 15:00, vor opera lucrări în zona localității Sâmbăteni, drept pentru care furnizarea energiei electrică va fi sistată în intervalul orar menționat.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.