UPDATE – Arde un apartament situat la etajul 8 al unui bloc din Vlaicu. Un bărbat a fost salvat de pompieri

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Andrei Fuliaș

Un incendiu a izbucnit în urmă cu doar câteva zeci de minute, la un bloc din cartierul arădean Aurel Vlaicu.

Din primele informații, s-ar părea că un apartament situat la etajul 8 al blocului C2 (posibil 2C), situat în zona Fortuna.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Arad, maiorul George Pleșca, la incendiu intervin două autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare, o autospecială SMURD, doi ofițeri și 12 subofițeri.

UPDATE

Un bărbat care se afla în apartamentul cuprins de flăcări a fost salvat de pompieri și predat medicilor prezenți la fața locului.

„La pătrunderea în apartament a fost găsită o victimă. Este vorba despre un bărbat de aproximativ 35-40 de ani, care a fost salvat de pompieri din apartament. Acesta a fost predat, conștient, echipajului SMURD”, transmite maiorul George Pleșca, purtător de cuvânt al ISUA Arad.

Revenim cu alte amănunte, pe măsură ce acestea vor fi disponibile.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.