UPDATE 3 – Numărul decedaților în urma incendiului de la Spitalul Județean Neamț a ajuns la zece. Alte șapte persoane sunt rănite

Sursă imagine: stiri-neamt.ro & ziarpiatraneamt.ro

Național

Scris de Arad Obiectiv

Incendiu puternic și plan roșu activat la Piatra Neamț. Șapte persoane au murit, din primele informații venite de la ISU.

„La momentul acesta incendiu este localizat. Spitalul e foarte aproape de pompieri. Din păcate e vorba e vorba de 7 persoane care au decedat în incendiu”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamț pentru RealitateaTV.

Conform informațiilor inițiale, în secția de ATI se aflau 8 persoane ventilate.

Este activat planul rosu de interventie in judetul Neamt, toate echipajele disponibile merg catre Spitalul Judetean de Urgenta din Neamt.

E un incendiu in sectia de Terapie Intensiva. Erau 8 persoane in aceste saloane. Sunt echipe de cautare/salvare care incearca sa recupereze aceste victime.

O parte din incendiu a fost lichidat.

UPDATE

Ultimele informații arată că medicul de gardă din momentul izbucnirii incendiului a încercat să salveze pacienții, acesta alegându-se cu arsuri pe mai mult de 80% din suprafața corpului.

UPDATE 2

Pe lângă cei șapte morți, s-ar părea că încă un pacient se află în stare gravă.

Ultimele informații spun că pe secția ATI a Spitalului Județean Neamț erau internați 16 pacienți.

UPDATE 3

Potrivit ultimelor informații făcute publice de ISU Neamț, numărul persoanelor decedate a ajuns la zece.

Totodată, se pare că alte șapte persoane sunt grav rănite.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.