Unul și-a bătut soția în plină stradă, altul acasă, după ce s-a îmbătat

Sursă imagine: Imagine cu scop ilustrativ

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

La data de 16/17 septembrie 2020, polițiștii Biroului de Ordine Publică au fost sesizați despre faptul că o femeie de 47 de ani, din Arad ar fi fost agresată fizic și verbal de soțul său, un bărbat de 46 de ani, în timp ce se aflau pe o stradă din municipiu.

În urma evaluării riscului, polițiștii au emis un ordin de protecție provizori, pentru 5 zile, împotriva bărbatului, care acum este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Polițiștii Secției 10 de Poliție Rurală Gurahonț cercetează un bărbat de 48 de ani, din Brazii, care la data de 16 septembrie 2020, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, și-ar fi agresat soția de 41 de ani, lovind-o peste față.

În cauză, a fost emis ordin de protecție provizoriu pentru 5 zile, pe numele bărbatului fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.