Unul dintre cele mai cunoscute localuri din Arad se reinventează! Fostul „Hazard” a devenit „ioDA” și își așteaptă așteaptă clienții într-o atmosferă caldă și prietenoasă

Advertorial (P)

Scris de Arad Obiectiv

Puțini sunt cei care, în decursul anilor, nu au trecut pragul barului „Hazard”, din municipiul Arad. Cu siguranță foarte mulți dintre arădeni au amintiri frumoase din localul situat ani de zile în zona Podgoria.

Ei bine, „Hazard” se reinventează și, începând cu weekendul trecut, a devenit „ioDA CAFFE”. Astfel, ioDA CAFFE vă așteaptă, iar reprezentanții localului promit că o să aveți parte de o atmosferă caldă și prietenoasă.

Așadar, dacă vreți să savurați o cafea bună din gama Segafredo, sau alte băuturi derivate din cafea, o faceți la ioDA CAFFE. Croissantul și apa plată vin la pachet, între orele 07:00 și 10:00 dimineața. Tot acolo puteți savura și alte băuturi calde, precum o ciocolată caldă sau o gamă variată de ceaiuri.

Pentru pasionații de vinuri bune, ioDA vă așteaptă cu vinuri alese din cramele Pandora, produse din cei mai gustoși struguri din zona de sud a Moldovei.

De asemenea, consumatorii de bere se pot bucura de berea la halbă Csíkisör, dar și diferite alte sortimente de bere. Și, evident, obișnuitele chipsuri, care sunt cele mai bune „prietene” ale berii bune.

ioDA CAFFE vă așteaptă zilnic, cu un program adaptat:

Luni-Joi – între orele 07:00 și 22:00;

Vineri – între 07:00 și 23:00;

Sâmbătă-Duminică – între orele 09:00 și 00:00.

(P)

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.