joi, 30 mai, 2024

Unde ajungem? Nu e zi fără vreun ordin de protecție, după ce câte un individ își bate nevasta în Arad

Share

Într-o vreme se făceau o groază de glume pe seama vasluienilor, inducându-se ideea că, pentru femeile din Vaslui, bătaia primită de la bărbați este „la ordinea zilei”.

Mai în glumă, mai în serios, dacă ne uităm la fluxul cu care ordinele de protecție provizorii sunt emise de către polițiști sau judecători, o să ne trezim că glumele astea se vor face pe seama arădenilor, nu a vasluienilor. Aproape că nu este zi în care să nu aflăm de la reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad, că vreun individ și-a bătut soția, iubita sau pe mai știm noi cine din familie.

Ultima „ispravă” îi aparține, ce-i drept, unui individ al cărui domiciliu în buletin figurează în județul Bacău, însă asta nu înseamnă neapărat că el nu locuiește în ultima perioadă în Arad.

Astfel, la data de 5 august 2020, polițiștii Biroului de Ordine Publică au emis un ordin de protecție provizoriu, pentru 5 zile, pe numele unui bărbat de 34 de ani, cu domiciliul în județul Bacău, care în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Arad, și-ar fi urmărit soția, ar fi îmbrâncit-o, iar aceasta ar fi căzut.

De asemenea, reprezentanții IPJ Arad transmit că femeia și membrii săi de familie ar mai fi fost amenințați cu acte de violență de către bărbat.

Acum, bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți