Una dintre cele mai importante firme din Arad face drumul de acces către viitorul magazin IKEA de la Dumbrăvița. Compania are și un depozit de materiale, la Giarmata

Advertorial (P)

Scris de Arad Obiectiv

Compania suedeză IKEA a demarat de câteva luni proiectul de construcție a mult așteptatului magazin de lângă Timișoara, un magazin care va deservi zona de vest a țării.

Potrivit proiectului, magazinul ar urma să fie construit în cel mult 24 de luni, atât cât prevede autorizația de construcție emisă de Primăria comunei Dumbrăvița, localitatea pe teritoriul căreia va fi ridicat magazinul, un magazin ce va fi ridicat pe 85.000 mp de teren și care ar urma să aibă trei nivele. Totuși, înțelegem că șefii companiei suedeze și-au propus ca magazinul să fie gata pentru deschidere cel târziu în luna iulie a anului viitor.

Ei bine, aflăm că și o companie arădeană pune umărul la lucrările ce vor deservi noul magazin IKEA. Mai exact este vorba despre Activo Construct Vest, una dintre cele mai importante companii din domeniul construcțiilor din județul Arad și din zona de Vest a țării.

Astfel, compania condusă de omul de afaceri arădean George Medințu, inginer în construcții, va construi calea de acces către magazinul IKEA. Vorbim despre drumul ce va face legătura între magazin și Drumul Național 69 (DN 69). Și nu este puțin lucru să colaborezi cu una dintre cele mai mari companii din lume și probabil cel mai mare retalier de mobilă din lume.

Cu o echipă dedicată de experți în asfaltare și cu o experiență de peste 11 ani în domeniu, cu siguranță lucrările efectuate de către cei de la Activo Construct Vest se vor ridica la nivelul așteptărilor companiei suedeze.

De altfel, cei de la Activo Construct Vest sunt specializați pe mai multe tipuri de servicii, de la proiectare, masuratori si consultanta pana la amenajare parcari, trotuare si spatii pietonale; amenajari si asfaltari curti interioare si cai de acces de orice dimensiune; platforme betonate, pardoseli hale si magazine; excavari si nivelare teren; canalizare, alimentare cu apa si terasamente; indepartarea asfaltului si asfaltare drumuri; precum si demolari.

Iar dacă nu ne credeți pe cuvânt, puteți să intrați chiar pe site-ul companiei, la secțiunea proiecte, unde vă sunt prezentate mai multe din proiectele importante derulate de Activo Construct Vest: https://activoconstruct.ro/proiecte. Și vorbim aici despre asfaltare de drumuri și străzi, la parcări, podețe, șanțuri, trotuare etc.

Carieră de piatră, stație de asfalt și depozit de materiale

Activo Construct Vest este recunoscută nu doar pentru lucrările executate, ci și pentru multe alte servicii oferite. Printre acestea se numără și cariera de piatră din zona localității arădene Dud, unde se găsește o rocă (gresie cuarțoasă) foarte bună pentru infrastructura rutieră, având un grad de compactare foarte ridicat.

În gama de sorturi de la cariera celor de la Activo Construc Vest puteți găsi criblură de 0-4 mm și 4-8 mm; respectiv piatră brună spartă de 8-16 mm, 16-22.4 mm, 16-33 mm sau 31.5 – 63 mm.

Compania arădeană mai deține și o stație de asfalt, cu o capacitate de producție de 70 de tone de asfalt pe oră. Stația de asfalt este autorizată pentru mixturi asfaltice BAD, BAPPC, BA16, MAS și BA.

Capacitate Statiei este de 70 de tone de asfalt pe ora.

Autorizata pentru mixturi asfaltice: BAD, BAPPC, BA16, MAS, BA. Aflată în zona localității Pâncota, stația de asfalt este amplasată într-o poziție strategică ce deservește compania pentru lucrări proprii, dar și pentru vânzarea de asfalt către alte companii.

Și, nu în ultimul rând, începând de la finalul lunii martie a acestui an, Activo Construct Vest a reușit să dezvolte și un depozit de materiale de construcții în zona localității Giarmata (Timiș). La noul depozit puteți găsi o gamă de materiale precum balastul, sorturi de balastieră, piatră, nisip sau cribluri pentru asfalt.

Mai bine spus, puteți apela cu încredere la toate serviciile oferite de Activo Construct Vest, de la lucrări efective, la cariera de piatră, stația de asfalt sau la depozitul de materiale de la Giarmata.

Pentru mai multe detalii puteți apela chiar la reprezentanții companiei, contactându-i la numărul de telefon 0743600494 sau prin e-mail la adresa activoconstructvest@gmail.com.

Lucrările la calea de acces către viitorul magazin IKEA:

Depozitul de materiale de construcții de la Giarmata:

(P)

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.