Un puștan din Chesinț s-a ales cu dosar penal, după ce a furat bunuri de „fabuloasa” sumă de 90 de lei, dintr-un magazin din Arad

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Un tânăr din localitatea arădeană Chesinț s-a gândit, probabil, că dacă furi mai puțin, scapi mai ieftin, așa că s-a pus pe treabă, într-un magazin din Arad.

Astfel, Polițiștii Secției 1 de Poliție Vlaicu cercetează un tânăr de 19 ani din Chesinț, care la data de 5 august a fost depistat în flagrant delict, având asupra sa bunuri nealimentare în valoare de aproximativ 90 de lei, sustrase dintr-un magazin de pe Calea Aurel Vlaicu.

Bunurile au fost recoperate și restituite, iar pe numele tânărului a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru furt.

Așadar, calculele tânărului în cauză au cam dat „cu virgulă”, fiindcă dosarul penal e tot dosar penal, fie că furi de 90 de lei, fie că furi de 2000 de lei.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.